Nailner Cart
  • Korisni savjeti

    Nailner

Onihomikoza – sve što trebamo znati o gljivičnim infekcijama nokta

Onihomikoza je gljivična infekcija nokatne ploče, ležišta nokta ili matriksa nokta koja čini jednu trećinu svih gljivičnih bolesti kože i njezinih privjesaka (adneksa) te ujedno polovinu svih bolesti nokta.

Više

Gljivica na noktima nećete se riješiti za 20 sekundi!

Gljivične infekcije noktiju podmukla su i dugotrajna tegoba koju moramo početi tretirati odmah kad je primijetimo. Infekcija praktično počinje nevidljivo, ali s vremenom preraste u kroničnu bolest ako je ne liječimo.

Više

Gljivične infekcije noktiju: priča bez kraja?

Gljivične infekcije noktiju: priča bez kraja?

Gljivična infekcija može započeti kao bijela ili žuta promjena boje slobodnog ruba nokta na nozi ili ruci. Ako se gljivice prošire dublje u nokat, on postaje deblji, vrhovi postaju krhki, a nokat poprima smećkastu boju.

Više

Gljivične infekcije kože i noktiju

Čak 20 do 25 % svjetskog stanovništva suočava se s gljivičnim infekcijama koje spadaju među najčešće bolesti.

Više

Gljivične infekcije kože i noktiju

Uočite na vrijeme promjene na noktima

Čak 50 posto svih promjena na noktima odnosi se na gljivične infekcije koje su jedan od najčešćih uzroka tih promjena. Onihomikoza je gljivična infekcija noktiju koja može zahvatiti nokte na nogama i rukama.

Više

5 savjeta za zdrave nokte

Uz samo nekoliko jednostavnih promjena u svom načinu života možete spriječiti gljivičnu infekciju noktiju koja može zahvatiti nokte na nogama i rukama. U nastavku  nekoliko savjeta kako očuvati zdrave nokte i spriječiti gljivične bolesti. 

Više

test alt

Kupalište: idealna okolina za gljivične infekcije noktiju

Međutim, kao što nas privlače i razveseljavaju više temperature, tako i gljivice obožavaju vlažnu i toplu klimu. Zato su bazeni idealno okružje za njihov rast i razvoj.

Više

Gljivične infekcije noktiju češće kod sportaša

Oni puno vremena proborave u sportskim papučama i često rane nokte dok se bave sportskim aktivnostima. Sportske papuče znače vlažnu okolinu koju gljivice obožavaju. Pukotine u ozlijeđenim noktima omogućavaju gljivicama lakši pristup i idealno mjesto za rast i razmnožavanje.

Više

Kupnja proizvoda

Nailner 2 u 1 lak i olovka dostupni su u:

  • ljekarnama
  • specijaliziranim prodavaonicama

Kupite sada